ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΚΑΛΕΣ

Μοναδικής αισθητικής ξύλινα δάπεδα και σκάλες από την Inter Casa Mykonos.Τα εξιδεικευμένα συνεργεία της εταιρείας παρέχουν όλες τις υπηρεσίες που συνδέονται με την τοποθέτηση και τη συντήρηση κάθε τύπου ξύλινων δαπέδων (καρφωτά, κολλητά, πλωτά, μασίφ, προλουστραρισμένα, laminate, δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου) και κλιμάκων εσωτερικού χώρου, σε συνεργασία με την εταιρεία Dedron (http://www.dedron.gr/dapedo/index.php)..

Η πολυετής εμπειρία σε ιδιωτικές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται σε κάθε κατασκευή, εγγυώνται άψογο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τα ξύλινα δάπεδα και τις σκάλες έχουν την εγγύηση της συνεργαζόμενης εταιρείας Dedron, η οποία ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων της και παράλληλα προσφέρει τις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Τα πρωτότυπα σχέδια και η μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και υλικά καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Μοναδικά ξύλινα δάπεδα και σκάλες, με την τεχνογνωσία και εμπειρία της βιοτεχνίας ξύλινων κουφωμάτων Inter Casa Mykonos στη Μύκονο

Σκάλες